Bayram öncesi cadde ve sokaklarda yoğun temizlik çalışması başlatıldı

Domaniç Belediyesi tarafından cadde, sokak ve parklarda ot biçme, temizlik ve bakım çalışmalarına başladı.

Kurban Bayramı öncesinde ilçe mezarlıkları, cadde, sokak ve park bahçelerde yol temizleme aracı, belediye personeli ve kadınların yardımıyla bayram temizliğine başlandı.

Bu bayramda yoğun olarak bakım ve temizlik çalışması yapıldığını belirten Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Kurban Bayramı Arifesi öncesinde ekiplerimiz temizliğe başladı. Yol süpürme aracı, kadınlarımız ve Belediye personelimiz parklarımızda yabani ot temizliği başta olmak üzere temizlik çalışmalarına başladı. Halkımız bakımlı ve temiz bir Domaniç’te bayramlarını daha rahat gerçekleştirebilecek. Vatandaşlarımızdan ricamız lütfen parklarımızı ve çevremizi temiz tutalım” dedi.