Belediye Başkanımız Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Domaniç’e yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulunmak için Ankara’da bir dizi ziyaretler geçekleştirdi.
Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Domaniç İlçe Başkanı Yıldıray Aydın ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Arif Varol ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi Grup toplantısına katıldı. Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, toplantının ardından Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a Domaniç’e yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunarak dosyaları teslim etti.

Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasında,“Ankara’da düzenlenen Grup toplantısının ardından Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ile ilçemize yapılması planladığımız projelerimiz hakkında görüşmelerde bulunduk. İnşallah bir an önce projelerimiz sonuçlanır. Ziyaretlerimiz kapsamında bizleri Ankara’da misafir eden Sayın Milletvekilimiz Ahmet Erbaş’a çok teşekkür ederiz” dedi