Ertürk, ‘Gelin Sonbaharı Domaniç’te yaşayalım’

Her mevsim ayrı bir güzellik sunan ve sonbaharda ise rengarenk farklı renk tonlarını eşsiz manzara ile buluşturan Domaniç dağları için Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, tüm kesimleri Domaniç’e davet ediyor.

Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasında, “Sonbahar denilince aklımıza ilk gelen şey serin havalar, dökülen yapraklar ve şiddetli yağmurlar. Her ne kadar bu sonbahar resmi herkes tarafından sevilmese de aslında kendine has gizli bir güzelliği var bu mevsimin. Sonbahar sözleri genellikle ayrılıklarla, bitişlerle özdeşleştirilse de, çok az insan sonbaharı yeni başlangıçlardan önce son adım olarak görür.

Ağaçların Bozkır rengini almadan Domaniç’e bekliyoruz.

O kadar çok sarışın ki, o kadar çok alev ki rengi, sırf bunun için bile sevebilir insan Sonbahar mevsimini Domaniç’te. Ağaçların bozkır rengini, kışın dağların beyaz gelinliğini giyinmeden, Sonbaharda Domaniç’te renklerin her tonunu görebilirsiniz. Topukyayla Tabiat Parkında, ormanın iç kesimlerindeki derelerinde, şalelerinde, berrak sularına renklerin her tonunun yansımasını resmedebilecek, sosyal medyanızda güzel bir anı bırakabileceksiniz. Tekrar yenilemekte fayda var. ‘Domaniç’i Bir Kez Gezin, Her Mevsim Zaten Geleceksiniz…” dedi.