BELEDİYEMİZ ESNAFA HİJYEN PAKETİ DAĞITTI

Domaniç Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm esnaflara hijyen paketleri dağıttı.

Yeni tip korona virüsün (Covid-19) yayılmasını önlemek ve halk sağlığını korumak için etkili bir mücadele yürüten Domaniç Belediyesi hazırladığı hijyen paketlerini esnaflara dağıttı. Vatandaşları korona virüsten korumak için 7 gün 24 saat görev başında olan Domaniç Belediyesi dezenfeksiyon uygulamalarını da devam ettiriyor.

Dağıtılan hijyen paketlerinde maske, kolonya ve dezenfekte ilacı bulunuyor.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Riskleri önlemlerimizle ortadan kaldırabiliriz.
Ülkemizde korona virüs vakalarına rastlandıktan sonra Domaniç’te dezenfeksiyon çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ettirdik. Virüsün yayılmasıyla birlikte ilçede deyim yerindeyse seferberlik ilan ettik. Neredeyse tüm ekiplerimizi virüs ile mücadeleye yönlendirdik. Vatandaşlarımızın bu süreçte mağdur olmaması ve korona virüse yakalanmaması için çalışmalarımıza halen de devam ediyoruz.

‘Hep birlikte riskleri önlemlerimizle ortadan kaldıracağız inşallah’

Bugün eş zamanlı olarak hazırladığımız ve içerisinde maske, kolonya ve dezenfekte bulunan hijyen paketlerimizi esnaflarımıza dağıttık. Bu durum hem esnaflarımız hem de alışveriş yapmaya gelen hemşerilerimiz içinde faydası olacaktır diye düşünüyoruz. Hep birlikte riskleri önlemlerimizle ortadan kaldıracağız inşallah. Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden daha önemli” dedi.