Maske kuralına riayet etmeyen pazarcı esnafı haftaya satış yapamayacak

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, ilçe pazarını gezerek pazarcı esnafını uyardı.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, zabıta ekipleri ile ilçe pazarında esnaflar ile tek tek görüştü. İlçe Pazarının Koronovirüs nedeniyle kapatılmaması için esnaflara durumun ciddiyetini anlattı.
Vaka sayılarının arttığını belirten Ertürk, “Pazarcı esnafımız maske kuralına riayet etmeleri şarttır. İlçe Pazarımızın tekrar kapatılmaması için mücadele ediyoruz. İlçede, Vaka sayıların da artış gözlemlendi. Bizler her türlü tedbirleri almamıza rağmen bazı pazarcı esnafımız maskelerini takmadığı ya da çenesine indirdiklerini gördük. Gerçekten tüm mücadelemiz esnafımız ve vatandaşlarımızın sağlığıdır. İlçe pazarımızın tekrar kapatılmaması için esnafımızı uyardık. Maske kuralına uymayan esnafa haftaya ilçe pazarında satış yapmasını yasaklayacağız. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim” dedi.