BUGÜN ESNAFLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, İlçe esnafımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

Pandemi öncesi her fırsatta ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, esnafın talep ve önerileri için ziyaretlerine tekrar başladı.

Ziyaretler kapsamında vatandaş ve esnaflar ile bir araya gelen Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “ İlçe merkezindeki iş yerlerini tek tek ziyaret ettik. Esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Pandemiden dolayı Esnaflarımızla çok fazla bir araya gelememiştik. Gerçekten esnafımızın hoş sohbetini özlemişiz. Bir bardak çaylarını yudumlarken kendilerinin şikayet, talep ve önerilerini de not aldık. Talep ve şikayetlerini yerine getirmek için derhal çalışmalarımıza başladık. Yerel esnafımızın Domaniç’imiz için önemini çok iyi biliyoruz. İnşallah esnafımız ve vatandaşlarımız daha sık birlikte olacağız, onları dinleyeceğiz. Vatandaşlarımızdan da ricamız yerel esnafımıza sahip çıkalım. Biz birlikte olursak güçlüyüz, birlikte olursak bir şeyler başarabiliriz” dedi.