DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜNDE “EVLAT ECDADLA BULUŞTU”

İlçemizde, “Dünya Yürüyüş Günü” dolayısıyla İlçe Protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Daire Amirleri, Muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlik, “Evlat Ecdadla Buluşuyor” sloganıyla Osmanlı Göç Yolu rotası olan Çamlıca Köyünden Hayme Ana Türbesine yaklaşık 5 Km’lik yolda yapıldı.

“Evlat Ecdadla Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen yürüyüşe katılan Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Sağlıklı bir yaşam için herkesin mutlaka spor yapması ve hareket halinde olması gerekli. Bizlerde bugün farkındalık oluşturması adına “Evlat Ecdadla Buluşuyor” sloganıyla Osmanlı Göç Yolu rotası olan Çamlıca Köyünden Hayme Ana Türbesine yaklaşık 5 Km’lik yolda yürüyüşümüzü tamamladık. Tarihi ile, doğal güzelliği ile ve kültürel değerleri ile en güzel yürüyüş rotaları bulunan oksijen zenginliği ile adından söz ettiren Domaniç’e sağlınız için spor yapmaya bekliyoruz” dedi.