Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan Domaniç’e çöp kamyonu hibe edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum tarafından Domaniç Belediyesine hibe edilen 6+1 ton kapasiteli çöp kamyonu teslim alınarak Domaniç’e getirildi.
Domaniç Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ederken, araçlarını da güçlendirmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Domaniç Belediye Başkanımızın Ankara Ziyaretinde çöp kamyonu talebini geri çevirmedi. Bakan Kurum’un talimatı üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Domaniçli vatandaşların hizmetine sunulması için Belediye Başkanlığına çöp kamyonu hibe edildi. İlçeye hibe edilen bir adet çöp kamyonu bugün Domaniç Belediyesi tarafından teslim alınarak Domaniç’e getirildi.
Bakanlığa teşekkür ederek, aracın Domaniç’e hayırlı olmasını dileyen Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, bugüne kadar taleplerimizi hiç geri çevirmedi. Son olarak Ankara ziyaretlerimizde görüşme fırsatı bulduğumuz Bakanımıza Çöp Kamyonu talebimizi iletmiştik. Sağolsun Bakanımız bizi kırmadı ve 2022 model, son sistem, ful teknoloji, otomatik, çevre dostu ve 6+1 m³ kapasiteye sahip çöp kamyonunu teslim aldık. Desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz’a, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a ve MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç’a çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.