YAĞLI GÜREŞ BİRLİĞİ MECLİS TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği meclis toplantısı Balıkesir’de düzenlendi.
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği üye Belediye Başkanları ile yapılan toplantıya Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’te katıldı. Toplantıda, ata sporumuz olan Yağlı Güreşlerin daha iyi yapılabilmesi adına istişarelerde bulunuldu. Program sonunda, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Yücel Yılmaz tarafından Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’e plaket verildi.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği tamamen ata sporumuz olan Yağlı Güreşe gönül veren Belediyeler Birliği olarak kurulmuştur. Yağlı Pehlivan Güreşlerin daha iyi hale getirilmesi adına toplantılar düzenlenmiştir. Toplantıda, 26 Haziran 2022 Pazar günü yapacağımız 661. Domaniç Yağlı Pehlivan güreşlerimize tüm Başkanlarımızı ve ağalarımızı davet ettik. Toplantımız Belediyelerimize hayırlı olsun” dedi.