Çocuk eğlence merkezi ve kafeterya çok yakında hizmetinizde

Domaniç Belediyesi 5 Eylül Parkı Sosyal Tesisi içerisindeki binada Çocuk Eğlence Merkezi ve kafe çalışmalarını sürdürüyor.
Tesis içerisindeki binada Kapalı alan çocuk oyun parkı ve kafeteryada sona gelindi. Konu ile açıklama yapan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her yaştan hemşerimiz için yapılan uygulamalar ve yatırımlar artarak devam ettiriyoruz. 5 Eylül Parkımızda, Kafe içerisinde ailelerimizin rahatlıkla çaylarını yudumlarken, çocuklarımız ise özgürce parkımızda eğlenecekler. Kafeterya kısmını özellikle soğuk günler ve kış aylarına çocukların eğlenebileceği kapalı, sıcak bir mekan haline getiriyoruz. Tesis içerisinde yer alan kafeterya ile ailelerimiz, çocuklarımızda Top havuzu, trambolin, kaydıraklar ve diğer oyun araçları ile eğlencenin tadını çıkarırken hoşça vakit geçirebilecekler. Sizler için en güzelini yapmaya çalışıyoruz. İnşallah tamamlayıp kısa sürede açacağız. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Onlar isteyecek, biz yapmaya devam edeceğiz” dedi.