Alt yapı hatlarının yenilenmesi için proje çalışmaları başlatılıyor

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İçme Suyu Hattı ve Kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan’ı ziyaret etti. Başkan Ertürk’e ziyaretinde Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü de eşlik etti.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirten Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamada, “10 yıldır dur durak bilmeden ilçemiz için çalışıyoruz. Su depolarımızı yeniledik tonajlarını artırdık, tabi ki bu sürecin sonunda alt yapıya girmemiz gerekiyordu. Altyapı çok detaylı bir iş. Bunun için Doğalgaz sürecini hızlandırdık ve ikisi bir arada hem Alt Yapı hem de Doğalgaz için tek seferde yapılması için çaba harcadık. Çok şükür Doğalgaz 2024 yılında ilk kazma vurulacak. Bugün ise İçme Suyu Hattı ve Kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan’ı ziyaret ettik. 1986 yılında yapılan İlçemiz İçme Suyu ve Kanalizasyon hatlarının ekonomik ömrünü doldurması nedeniyle sürekli arıza ve su kayıpları meydana geldiğini Belediyemiz imar alanı içerisinde yaklaşık 30 Km içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme projemizi dile getirdik. Çok şükür başvurumuzu yaptık Proje çalışmaları başlatılıyor. Tüm ilçe halkımıza inşallah hayırlı olur. Ayrıca, misafirperverlikleri için Bölge Müdürümüz Mehmet Akan’a teşekkür ederiz” diye açıklamalarda bulundu.