Çok Amaçlı salonun temeli atıldı

Domaniç Çok Amaçlı Salonunun sözleşmelerinin imzalanmasını ardından mütahit firma temeli attı.

Bursa Caddesi üzerine Domaniç Sosyal tesisi olarak planlanan Çok Amaçlı Salonun ihalesinin ardından ihaleyi kazanan Gürsoy Isı İzalasyon İnş. Taş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi ile Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk geçtiğiz haftalarda sözleşmeleri imzalamıştı. Mütahit firma çalışmalarına hız vererek salonun temellerini attı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Bursa Caddesi üzerine yapacağımız Sosyal tesisin içinde yer alacak olan Çok Amaçlı Salonun sözleşmelerini geçtiğimiz hafta imzaladık. 9 bin M2 açık alana yapılacak Sosyal tesisin içinde yer alacak olan Çok Amaçlı Salonun temeli atıldı. 4 yüz 5 M2 kapalı alana sahip olacak salonda Kafe, çay bahçesi ve düğün salonu olarak kullanılabilecek. Üretken ve sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.