Çöp Konteynerleri Yıkanıp Dezenfekte Ediliyor

Domaniç Belediyesi ekipleri, çöp konteynerlerinde oluşan kötü koku ve atıkların giderilmesi için başlattığı yıkama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
Domaniç Belediyesi, vatandaşlar için daha sağlıklı ve temiz bir ortam oluşturmak amacıyla çöp konteyner yıkama çalışmalarını sürdürürken, özellikle Kurban Bayramı sonrası oluşan kötü koku ve görüntünün önlenmesini sağlamaya çalışıyor.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk “Domaniç’imizin daha temiz bir ilçe olması ve vatandaşlarımızın nezih bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında sürdürdüğümüz çöp konteyneri yıkama ve dezenfektesi sayesinde; çöp konteynerlerinin etkin bir şekilde temizliği yapılarak, görüntü kirliliği ve koku oluşumu engellenirken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunacak. Bulunduğu yerden alınarak Belediyemizin garajında alınan çöp konteyneri, basınçlı su ile içi ve dışı yıkanıp dezenfekte edildikten sonra tekrar yerine bırakılmaktadır. Bu işlem sayesinde ilçemiz sokak ve caddelerindeki çöp konteynerleri, temiz ve steril hale getirilirken şehrimiz de layık olduğu temiz çevreye kavuşmuş olacaktır” dedi.