ERTÜRK, “MESAFELER UZAK AMA DAYANIŞMA ÇOK YAKIN”

Domaniç’ten Manavgat Orman Yangın bölgesine 500 koli su gönderildi.
Antalya Manavgat ilçesine meydana gelen Orman yangınları nedeniyle, Domaniç Belediyesi tarafından afet bölgesine temel ihtiyaç olan paket su gönderildi.
Yangın bölgelerine ülkemizin her köşesinde karınca kararınca yardımlar gönderildiğini belirten Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve farklı noktalardan kısa sürede hızla yayılarak çok büyük bir alanda etkili olan orman yangınları, yerleşim yerlerini de etkisi altına alarak binlerce canlıya büyük zarar verdi. Birçok noktada çıkan bu orman yangınlarının Türkiye’yi derinden üzdü. Yapılan seferberliklerle milyonlarca insan bir şeyler göndermeye çalıştı. Bizde 2017 yılında yaşadığımız orman yangınında en çok temel ihtiyaç olarak paket suyun değerini anlamıştık. Bu vesile ile Belediye olarak Antalya’mızın Manavgat ilçesine temel ihtiyaç olan su gönderdik.
Şuan çalışmalar alanlarda devam ediyor. Ciğerlerimiz yanıyor. Doğada yaşayan tüm canlılarımız mağdur durumda. İnsanlar can derdinde ve evlerine giremiyorlar. Mesafeler uzak ama dayanışma çok yakın. İnşallah kısa sürede bu yangınlar kontrol altına alınır” dedi.