Domaniç Belediyesi tarihinde bir ilk

Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Domaniç Belediyesi tarihinde bir ilke imza atarak Türkiye Belediyeler Birliği Üyeliği’ne seçildi.
Kütahya Belediye Konferans Salonu’nda, belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen seçimde, Engin Uysal oyların çoğunluğunu alarak Türkiye Belediyeler Birliği Üyesi oldu.
Projeler için önemli bir gelişme
Bu önemli gelişme, Domaniç Belediyesi için tarihi bir an olarak kaydedildi. Engin Uysal’ın seçilmesi, belediyenin gelecekteki projeleri ve iş birlikleri açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.
Domaniç’in sesi güçlü çıkacak
Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Bu önemli göreve layık görüldüğüm için büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Domaniç’in sesi artık daha güçlü bir şekilde duyulacak ve belediyemizin projeleri daha geniş bir platformda destek bulacak. Bu başarı, tüm Domaniç halkının başarısıdır” dedi.