Domaniç Belediyesi ‘Tut elimi’ projesine destek verdi

Yetim ve öksüz çocuklar için Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek tarafından başlatılan ‘Tut elimi projesi’ güzel yarınlar başlığı altındaki projeye Domaniç Belediyesi de destekte bulundu.
‘Tut elimi projesi’ adlı başlıkla yürütülen proje kapsamında Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kaymakamımız Muhammed Enes İpek tarafından başlatılan projede bir sosyal sorumluluk ortamı oluşması, yetim ve öksüzlerimizin hayat şartlarını; yaşadıkları ve çalıştıkları ortamı iyileştirilmeye katkı sağladıklarını belirterek şunları söyledi.
Ertürk, “Proje, yetim ve öksüz çocukların yaşadıkları odaların, ders çalışma ekipmanlarının modernizasyonu yapılarak hayat şartlarının iyileştirilmesi; herhangi bir eksiklik hissetmemesi adına gerekli tüm çalışmaların yapılması için bizde belediye olarak destekte bulunmak istedik. Proje kapsamında, ilçede bulunan bir ailemizin iki evladı için odalarını yeniledik. Çalışmalar kapsamında odanın boya badanası, ışıklandırılması, iki kişilik ranza, kütüphane, giysi dolabı ve çalışma masası yenilendi. Ailemize hayırlı olsun. Bu projeyi başlatan Kaymakamımız Muhammed Enes İpek’e de çok teşekkür ederiz” dedi.