Domaniç’te kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynayacak

Her Ramazan ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Domaniç Belediyesi, ramazan ayı boyunca her gün sıcak yemek ulaştıracak.
Domaniç Belediyesi, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştiği ramazanda yapacağı sıcak yemekler ile ihtiyaç sahiplerinin gönlüne dokunacak.
Kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynayacak
Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında iftar çadırlarının kurulmayacağı ve toplu iftar organizasyonların yapılamayacağı ilçede, aşevinde pişirilecek 3 çeşit yemek ve tatlılar denetimden geçirildikten sonra belirlenen evlere tek tek teslim ediliyor. Bir ay boyunca yapılacak çalışmalarla ilgili planlamaları, hijyen kuralları en üst düzeyde tutularak paketlenecek yemekleri tek tek evleri teslim ederek ailelerin sofralarında sıcak yemekle iftar yapmaları sağlanacak.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Ramazanda ihtiyaç sahiplerine İlçe Kaymakamlığımızın da destekleri ile her gün üç çeşit sıcak yemek ve tatlı vereceğiz. Yemekler, hijyen ve gıda güvenliği kriterlerine uygun şekilde gıda taşımaya uygun paketler ile ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılacak. Gönüllülerimizle birlikte ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız” dedi.