Personele İş Sağlığı Güvenlik Eğitimi verildi

Domaniç Belediye personelimiz periyodik İş Sağlığı Güvenlik eğitimlerini tamamlandı. Pandemi tedbirleri altında gerçekleşen eğitimde B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Funda Şimşek çalışanlara önemli uyarılarda bulundu.
B sınıfı İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Funda Şimşek tarafından belediye konferans salonunda yapılan eğitimde, tüm personelimiz Temel İş Sağlığı Güvenlik eğitimi ve periyodik İş Sağlığı Güvenlik eğitimlerini tamamladı.
Şimşek, “Bir anlık dalgınlık ömür boyu izlerini taşıyacağınız kazalara sebep olabilir. Çalışma esnasında yapılacak en küçük bir dikkatsizlik belki ciddi bir yaralanmaya ya da hayatınıza mal olacaktır. 20 yılda görülmeyen 20 saniyede başa gelebilir” diyerek çalışanları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, eğitim sonunda B sınıfı İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Funda Şimşek’e verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.