El emeği, göz nuru eserlere ilgi yoğun oldu

Domaniç Halk Eğitimi Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında faaliyet gösteren kurslara katılan kursiyerlerin hazırladığı ürünler sergilendi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen açılışa ilgi yoğun oldu.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın ardından Domaniç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Oktay Yavuz açılış konuşmasını yaptı.
Halk oyunları ve okçuluk gösteriminin ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Domaniç Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’ün katılımı ile serginin açılışı gerçekleştirildi.
200’ün üzerinde eserin bulunduğu sergide Domaniç Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, bu serginin halkın kolaylıkla gezebileceği açık alan olan belediye meydanında da yapılmasını istedi.
Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk’te eserlerin kazanca dönüşmesi gerektiğini vurgulayarak. Kursiyerlerin talep etmeleri halinde Belediye meydanında “Üretici Kadınlar” için yer ve çadır temin edebileceklerini söyledi.