Dünya Çevre Günü, Domaniç’te farklı etkinlikler ile kutlandı

Domaniç Kaymakamlığı ve Domaniç Belediyesi tarafından organize edilen 5 Haziran Dünya Çevre Günü farklı etkinlikler ile kutlandı.
Etkinlikler kapsamında, 5 Haziran Pazar günü saat 14:30’da Domaniç Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Daire amirleri ve vatandaşların katılımı ile Domaniç Belediye Meydanından hareket edilerek Ebe Hatun Çamlığına yürüyüş gerçekleştirildi.
Çevre kirliliğine dikkat çekmek ve çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla, Ebe Hatun Çamlığında çöp temizliği ve fidan dikimi gerçekleştirildi.
Domaniç Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek ve Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, Ebe Hatun Çamlığının manevi bir değer olduğuna değinerek bu alanın temiz tutulması ve alana kesinlikle zarar verilmemesini belirttiler. Özellikle şişe ve parçalarının orman yangınlarına davetiye çıkarabileceğinden dolayı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundular.