ERTÜRK, “ÇAĞRIMIZA KULAK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Belediye ekiplerimiz tarafından, yol ve kaldırım kenarındaki yabani otlar temizleniyor.

Domaniç Belediyesi Fen İşler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde yol ve kaldırım kenarlarındaki, yabani otların temizlenmesi için çalışma başlattı. Ekipler, mahalle aralarında, sokak, yol kenarlarında, bordür diplerinde ve boş arsalardaki görsel kirlilik yaratan yabani otları motorlu misine makinesi ile biçerek temizliyor. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları vatandaşlar memnuniyetle karşılıyor.

Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Bundan 2 ay önce özel bir firma tarafından özel olarak üretilen bir ilaçla yabani otlar tüm ilçe genelinde ilaçlanmıştı. Bu ilaçlamaların ardından ekiplerimiz mahalle aralarında, sokak, yol kenarlarında, bordür diplerinde ve boş arsalardaki görsel kirlilik yaratan yabani otları motorlu misine makinesi ile biçerek temizlemeye başladı.

Çağrımıza kulak veren herkese teşekkürler

Geçtiğimiz hafta bir açıklamamızda vatandaşlarımızdan da bir ricamız vardı; evinin bahçesinde otları kaldırımlara ve yollara atmayalım. Kötü görüntüler oluşturuyor. Ayrıca başka bir ricamız bizlere yardımcı olsunlar herkes evinin önünü, evinin önündeki yolu ve kaldırımları temizlerlerse seviniriz demiştik. Bu açıklamamızdan sonra bazı vatandaşlarımız sağ olsun bizlere destek oldu ve evlerinin önünde bulunan otları temizledir. Bu güzel anlayışları için tekrar vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu güzel ilçemizi temiz görmek temiz tutmak hepimizin elinde. Çevreye zarar vermezsek. Yapılan çalışmalara zarar vermezsek inanın çok daha yaşanabilir bir Domaniç inşa etmiş oluruz” dedi.