Kıbrıs caddesinde yol ve altyapı çalışmaları başladı

Belediyemiz tarafından Kıbrıs caddesinde yol yapım ve alt yapı çalışmaları başladı.
Belediyemiz tarafından 20 yıl önce yapılan kilitli beton parke ve bordürlerin kullanılamaz hale gelmesi sonucu yenileme çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında eskiyen bordür ve parke taşları vatandaşlar tarafından alındı. Temizliğin ardından altyapısı yenilenerek yol yapım çalışmaları başlayacak.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Yol yapım çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kıbrıs Caddemizdeki yolda ciddi sıkıntılarımız vardı. Alanda eskiyen ve kullanılamayan parke ve bordür taşlarımızı vatandaşlarımız tarafından alındı. Temizliğin ardından önce alt yapımız yenilecek ardından kilitli beton parke ve bordür taşlarımız döşenecektir. Vatandaşlarımızdan ricam bu yolda biraz sabır bazı gecikmeler yaşanabilir. Ama sonunda çok güzel ve kullanılabilir bir yol olacak. Şimdiden verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” dedi.