Fen-Teknoloji-Mühendislik ve Matematik sınıfı açıldı

Türkiye’de nadir okullarda bulunan FETEMM (Fen-Teknoloji-Mühendislik ve Matematik) sınıfı Domaniç Ortaokulunda açılışı gerçekleşti.

İlçe Kaymakamlığımızın girişimleri sonucu hayırsever vatandaşların destekleri ile Domaniç Ortaokulunda Protokol üyelerinin katılımıyla açılışı gerçekleşti.
Açılış, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Enes İpek, Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul tarafından yapıldı.

Açılışın ardından öğretmen ile öğrenciler yaptığı deneyleri ve buluşları ziyaretçilerine sergiledi.

FETEMM Sınıfı, Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik eğitimlerinin, uygulayarak, deneyimleyerek, yaparak ve yaşayarak öğrenildiği; modern, imkânları geniş yeni nesil bir sınıftır.