Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenliklerimiz KKTC Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’ın katılımı ile gerçekleşti

Bu yıl vefatının 740’ncı yıl dönümünde Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenliklerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Misbah Demircan, Kütahya Valimiz Sayın Ali Çelik ve Milletvekillerimizin katılımları ile gerçekleştirdik.
Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk Domaniç Belediyesine ait çadırda Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Hayme Ana Bebeği hediye etti.
Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’nde konuşan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar, “Böyle bir anlamlı yürek birliği beni ziyadesiyle mutlu etti. Geçmişimiz, gönlümüz, kaderimiz bir. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve gelecek nesillere sahip çıkmak hepimizin gönlünden geçendir” dedi.