Domaniç’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99.’ncu yılı muhteşem bir programla kutlandı

Domaniç’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99.’ncu yılı programı Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Akşam saat 20:00’de yüzlerce aracın katılımı ile kortej yapıldı. Sırasıyla Çiftlik, Bükerler, Ilıcaksu, Çukurca Beldesi, Çakıl köyünden geçen araç kortejine vatandaşların ilgisi oldukça fazla oldu.

Domaniç Belediyesi vatandaşlara Türk Bayrağı ve meşale dağıttı.

Domaniç Ortaokulundan itibaren İlçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile Belediye meydanına ellerde Türk bayrağı ve meşaleler ile yürüyüş yapıldı. Belediye meydanında Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk ve İlçe Kaymakamımız Sayın M. Enes İpek’in konuşmalarının ardından Türkü şöleni ve havai fişek gösterileri ile son buldu.