Kent & Başkan dergisinden Domaniç’e ödül

Kent & Başkan dergisi, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’ü ve iki projesini “Yılın Belediye Başkanı” seçti.

Kent & Başkan Dergisi her yıl tüm Türkiye’yi kapsayan online anketinin 2022 sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre Domaniç Belediyesi olarak, Güneş Enerji Santralimiz ve Sosyal Tesisimiz ödül almaya hak kazandı. Ödül töreni 19 Ağustos 2022 Cuma günü Kayseri Omma Hotelde yapılacak.

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Kent & Başkan dergisi her yıl tüm Türkiye’yi kapsayan anketi sonuçlanmıştır. Bu sonuçlara göre; Güneş Enerji Santralimiz ve Sosyal Tesisimiz ödül almaya hak kazandı. Ödül törenimiz 19 Ağustos 2022 Cuma günü Kayseri Omma Hotelde yapılacak. Üretken Belediyecilik anlayışımız ile yorulmadan çalışmaya deva edeceğiz. Bu vesile ile Tüm Domaniç halkımıza ve Kent & Başkan Dergisine çok teşekkür ederiz. Bu ödül ilçemize hayırlı olsun” dedi.