KÜTAHYA VALİSİ SAYIN ALİ ÇELİK BERABERİNDEKİ HEYET İLE BİRLİKTE İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kütahya Valisi Sayın Ali Çelik, Domaniç’te başlatılan ve değerlendirme aşamasında olan projeleri Kütahya İl Müdürleri ile birlikte yerinde inceledi.
Domaniç Kaymakamı Sayın Muhammed Enes İpek, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belde Belediye Başkanı Emin Taşgın ve Domaniç protokolünün de hazır bulunduğu ziyarette, Berçin Gözetleme Kulesi, Domaniç İlçe Hastanesi İnşaatı, Domaniç Belediyesi Gençlik Evi Projesi, Ebe Çamlığında yapılması planlanan Ebe Hatun Çadırı konsepli Oba Kent Projesi, Çukurca Yolu, Şehit Veli Selçuk’un ailesine ziyaret, Çukurca Belediyesi ziyareti, Ilıcaksu Gençlik Evi ve Sarıkız Mesire alanı ile Karaköy Şehit Savcı Saru Batu Beyin mezarlarında bir dizi incelemelerde bulunuldu.
Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Valimiz Sayın Ali Çelik’in Kütahya İl Müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği Domaniç ziyareti gerçekten çok olumlu geçti. Sayın Valimiz Kütahya’ya geldiği ilk günlerden itibaren Domaniç için canla başla mücadele ediyor. Bu mücadelesi ile bizlere de büyük güç veriyor. İlçemiz için planladığımız her projede bizlere destek oluyor ve desteklerine de bugün de devam etti. Başta Valimiz Ali Çelik’e, İlçe Kaymakamız Muhammed Enes İpek’e, Kütahya İl Müdürlerimize bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah bu ziyaretlerin sonucunda ilçe halkımıza güzel müjdeler vereceğiz” dedi.