BAŞKAN ERTÜRK ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç’e yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulunmak için Ankara’da bir dizi ziyaretler geçekleştirdi.
Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ve MHP Domaniç İlçe Başkanı Yıldıray Aydın ile beraber Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Ankara’da görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Sadir Durmaz’ı ve Genel Başkan Yardımcısı sayın İzzet Ulvi Yönter’i makamlarında ziyaret ederek Domaniç’e yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulundu. Genel Merkez ziyaretlerinin ardından Maden İş Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek’e ziyaretlerde bulundular.
Başkan Ertürk, “Ankara ziyaretimizde Domaniç’e yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk. Kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dedi.