Üst yapı öncesi alt yapılar yenilenecek

Domaniç Belediyesi tarafından ilçedeki çeşitli mahallelerde gerçekleştirilen altyapı yenileme ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapı için yeni borularda geldi.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Uğur Mumcu Caddesi, Kıbrıs Caddesi ve yeni Açık Ceza Evinde gerçekleştirilecek altyapı yenileme çalışmaları için boruların geldiğini belirtti.
Amaçlarının altyapıdan kaynaklı su kesintilerini en aza indirerek ve olası patlakların önüne geçebilmek adına vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini olduğunu belirten Başkan Ertürk, bunun için belediye ekiplerinin yoğun bir mesai harcadıklarını vurguladı.
Ertürk, “Alt yapılarını yenileyeceğimiz ve yeni yapılan Açık Ceza evinin alt yapısını yeniden yapmak için borularımız geldi. Bu kapsamda, Uğur Mumcu caddesi ve Kıbrıs caddesinde üst yapı öncesi eski olan su ve kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Buralarda alt yapısı tamamlandıktan sonra üst yapı için mecburen yolun oturmasını bekleyeceğiz. Çünkü alt yapı biter bitmez üst yapıya başlarsak yollarda zamanla çökmeler meydana geliyor. Bunların yaşanmasını istemiyoruz. Ayrıca, yeni yapılan Açık Ceza Evimizin de hem su hem de kanalizasyon hatlarını döşeyeceğiz. Bu süreçte çevreye ve vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyoruz. Bunun için tüm ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. İnşallah altyapısını yenilediğimiz bölgelerde uzun yıllar bir daha problem yaşamayız” dedi.