Kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları başladı

Domaniç belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde taş alım ihalesi yapılan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmaları başladı.
İki sokakta çalışmalarına başlanan kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, ilçemizi güzelleştirerek her şeyin en güzeline layık vatandaşlarımıza sunmak için çalıştıklarını belirtti. Kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları Cumhuriyet Mahallesi 323. Sokak ve 324. Sokakta başladı.
Konu ile konuşan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Üst yapı çalışmalarımızın bu bölümünde kilitli beton parke taşı döşeme işi yapılacak. Sadece yollar değil kaldırımlar da yenilenerek bu mahalledeki halkımızın hizmetine sunulacak. Çalışmaları gerçekleştirirken çevreyi ve vatandaşlarımızı biraz rahatsız edeceğiz. Bu vesile ile çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızdan da özür dileriz. İnşallah kısa sürede tamamlanacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.