Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol düzenlemeleri başlıyor

Domaniç Belediyesi, alt yapısı tamamlanan ve geçtiğimiz yıl selden dolayı zarar gören hastane yolunun düzenlenmesi için çalışmalarına başlayacak.
Belediyemiz tarafından hazırlanan, 11 bin 300 m² beton parke taşı,4450 m beton bordür ve beton oluk ile yol ve park yapımı ihalesi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapıldı. Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk ve İhaleyi Alan Firma Yetkilisi İsmail Kocakır ile sözleşmeler imzalandı.
Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi, 323. ve 304. Sokak, Hisar Mahallesi Kıbrıs caddesi, Okul Sokak ve 234. Sokak’ların yol düzenlemesine başlanacak.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Domaniç’te kaldırımsız düzenlenmeyen yol bırakmayacağız. Her yıl bütçemiz dahilinde yollarımızda çalışmalarımızı ve alt yapı sorunlarımızla ilgili ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Diğer eksik kalan yollarımızı da tamamlayacağız. Çalışmalarımız kapsamında sadece selden zarar gören yollarımızı değil. Alt yapısı tamamlanan diğer yollarımızı da tamamlayacağız” dedi.