BAŞKAN ERTÜRK PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNA SEÇİLDİ

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği olağan meclis toplantısı seyircisiz olarak yapılacak olan Kumluca güreşleri öncesi Antalya’da düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Encümen üyesi olarak katılan Başkan Ertürk, Plan Bütçe komisyonuna da seçildi.
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği üye Belediye Başkanları ile yapılan toplantıya Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk Güreş Birliği Encümen Üyesi olarak katıldı. Pandemi kurallarının üst seviyede yapıldığı toplantıda, ata sporumuz olan Yağlı Güreşlerin daha iyi yapılabilmesi adına istişarelerde bulunuldu. Toplantının ardından yapılan seçimde Başkan Ertürk Plan Bütçe komisyonuna da seçildi.
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği tamamen ata sporumuz olan Yağlı Güreşe gönül veren Belediyeler Birliği olarak kurulmuştur. Bu güne kadar hiçbir toplantıda siyaset söz konusu olmamıştır. Tamamen Yağlı Güreşlerin daha iyi hale getirilmesi adına toplantılar düzenlenmiştir. Bugünde bu toplantı tüm güreş düzenleyen Belediyelerimize hayırlı olsun” dedi.
Toplantıya, Birlik Başkanı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı, Yunus Emre Belediye Başkanı, Karesi Belediye Başkanı ve Antalya Kumluca Belediyesi, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim ile meclis üyeleri katıldı.