Su üretim kaynaklarında çalışmalar başlatıldı

Domaniç Belediye ekiplerimiz isale hatları ile mahzenlerde revizyon ve tadilat çalışmaları başlattı.
Domaniç Belediye ekiplerimiz dağlarda Su üretim kaynakları olan isale hatları ve mahzenlerde geçtiğimiz hafta başlattıkları revizyon ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Domaniç Belediye Başkanımız Sahvet Ertürk, “Geçtiğimiz yıl 800 tonluk su deposunun yanında bazı cadde ve sokaklarımızda üst yapının ardından alt yapımızı da yeniledik. Bazı caddelerimizde ise yağmurların ardından kirli su aktığı vatandaşlarımız tarafından bizlere iletildi. Acilen harekete geçerek dağlarda bulunan hatlarımızda çalışmalar başlattık. Ekiplerimiz bazı kaçaklar tespit etti. İsale hatları ile mahzenlerde revizyon ve tadilat çalışmaları başlatılmıştır” dedi.